אימפריאל ארל גריי תפזורת תה שחור מבושם חליטה עשירה בארומות שמקורה בסרי לנקה וסין. בעלת ניחוחות לימוניים וטעמים מורכבים של תה שחור בתיבול שמן ברגמוט. אופן ההכנה: זמן חליטה שתיים עד חמש דקות. תכולה: 250 גרם.
אינגליש ברקפסט St. Andrews תפזורת עלים תה שחור למרות שמו המסורתי, זהו תה המגיע מסרי לנקה והודו וטוב לשתייה בכל שעות היום. זהו התה הפופולרי מכולם, אשר נשתה כבר מעל 100 שנים באותה המתכונת. נרקח מחליטה ארומאטית בעלת גווני שחור מוזהב, אופן ההכנה: זמן חליטה שתיים עד חמש דקות. טמפרטורת מים: 85-100 מעלות C תכולה: 250 גרם
ווילד קירש תפזורת עלים חליטת תה ארומה מעניינת של דובדבנים ונגיעות של שקדים. אופן ההכנה: זמן חליטה ארבע עד שש דקות. טמפרטורת מים: 85-100 מעלות C תכולה: 250 גרם.
רויאל יסמין צ'נג תה ירוק מבושם חליטת יסמין סינית זהובה, בעלת טעמים רכים ומאוזנים. אופן ההכנה: זמן חליטה שתיים עד שלוש דקות. טמפרטורת מים: 85-75 מעלות C תכולה: 250 גרם.
רד פרוט פלש תפזורת עלים חליטת פירות תערובת בטעמים וניחוחות פירותיים במיוחד המזכירה בארומת התות שלה, מעדני פירות ביתיים וריבות ביתיות. אופן ההכנה: זמן חליטה ארבע עד שש דקות. טמפרטורת מים: 85-100 מעלות C תכולה: 250 גרם.