Emily Rose קפה קלוי טרי אינדונזיה Trenggiling ערביקה 100%
Indonesia Wet Hulled Trenggiling
קפה Specialty Coffee, אינדונזיה Trenggiling מתאפיין בטעמים עשירים, ארציים, חריפים ומטובלים,
המביאים לרמזים של שוקולד מריר וצמחי מרפא.
פולי הקפה אינדונזיה Trenggiling, מקבלים את טעמם הייחודי הודות לאזור הגידול המיוחד באיים הקטנים של אינדונזיה, האדמה העשירה של הרי הגעש והאקלים הטרופי המיוחד.
לקפה אינדונזיה Trenggiling, גוף מלא סמיך וכהה במיוחד המזכיר סירופ קאקאו, קרמה עשירה וגבוהה וארומה חזקה המזכירה פרחי בר ווניל טרי.
פולי הקפה אינדונזיה טרנגלינג עוברים הליך שטיפה וניקוי קפדני הנקרא Wet Hulled,
שטיפה כפולה והשריה של הפולים ללא הצורך ביבוש בשמש, הליך המקובל ע"י הכפריים באזורים טרופיים רווים בממטרים ולחות גבוהה. הליך זה מנקה היטב את הפולים ומשאיר רמזים דקים של פרי הקפה, המביאים לטעמים מופלאים ייחודיים של פולי הקפה הקלויים.
קפה איכותי מאד, דירוג קאפינג גבוה, Wet Hulled, המתאים למשקאות מבוססי חלב וחליטות קפה עדינות, שילוב של טעמים וארומות חזקים ומפלאים.
קפה מיוחד מאד המתאים להכנת אספרסו, קפוצ'ינו, משקאות מוקה (מקינטה) חליטות קפה קר ועוד...
מידע:
טעמים: שוקולד מריר, ספייסי, צמחי מרפא, אדמתי, וניל.
דירוג קאפינג: -----
דירוג הקפה: G1, Specialty
חווה \ איגוד : Kerinci, West Java
שיטת עיבוד: Wet Hulled
גובה אקלים: 1200 - 1700 מטר
מיקום גיאוגרפי: אסיה
תעודות: Specialty