חפש
כל המוצרים
    תפריט Close
    • פונט גדול
    • פונט קריא
    • הדגשת קישורים
    • הדגשת מעבר tab
    • טקסט כהה, רקע בהיר
    • טקסט בהיר, רקע כהה
    • שחור לבן
    • מניעת הבהובים
    • סמן לבן גדול
    • סמן שחור גדול
    • שחזור הגדרות
    21 נוב 2024

    שימוש ראשוני מקינטות של ביאלטי ואיטרנום

    לפני 14 שנים
    #5
    *. לאחר הקניה- חובה ל"השמיש" את המקינטה, משמע להכין לפחות 3 פעמים קפה ולא לשתות אותו, זאת על מנת להקנות למקינטה  טעם של קפה.
    *. את המקינטה נשטוף תמיד רק במים. לא סבון, לא סקוטש', לא מדיח כלים רק מים. מקינטות מנירוסטה ניתן להכניס למדיח.
    *. הקפה הטחון בו נשתמש- טחון אספרסו, מידת טחינה בינונית.כל סוג אחר יסתום את הפילטרים במקינטה.
    *. ניתן להשתמש במקינטות מאלומיניום ומנירוסטה על כל סוגי הכירות, כירת בישול ניידת ואפילו מעל מדורה.
    *. המקינטות העשויות אלומיניום, מתוצרת Bialetti, עומדות בתקנים מחמירים, אינן גורמות לפליטת כל חומרים למים ואינן גורמות לכל סיכון בריאותי כתוצאה מהשימוש באלומיניום.
    B.S
    Quote
    0
    לפני 14 שנים
    #36
    במידה ומשתמשים בכיריים קרמיות, מהי העוצמה הממולצת והאם אין בעיה של התחממות הידית מכוון שמשטח הכיריים מעט גדול יותר מבסיס המקינטה?
    Quote
    0
    לפני 14 שנים
    #37
    בדומה לכירת הגז, כדאי להשתמש בכירה הקטנה יותר או להשתמש בדרגה נמוכה יותר של חום.
    תהליך הפקת הקפה יהיה ארוך יותר בכמה רגעים אולם אין פגיעה בטעם הקפה ואיכותו וכך גם ידית האחיזה של המקינטה לא מתחממת יתר  על המידה.
    ניתן גם להזיז מעט את המקינטה ממרכז הכירה כך שהידת תהיה חשופה פחות לחום או ללהבה.
    המקינטה תפיק את הקפה ברגע שהמים חמים מספיק על מנת ליצר את הלחץ המתבקש במכשיר, המקינטה לא חייבית להיות במרכז האש..

    פשוט לשמור על חום נמוך יותר ולהמתין בסובלנות...

    בהצלחה!

    בהמשך לנושא, במידה ונפגע ידית האחיזה של המקינטה, ניתן להחליפה בחדשה בעלות זניחה, אין צורך במקינטה חדשה.
    Quote
    0