קפה קולומביאני
בקולומביה מגדלים כ-12% מאספקת הקפה בעולם. זהו היקף הייצור השני בעולם,אחרי ברזיל.
איכרים מגדלים את הקפה באזורים גבוהים והקפה מעובד תוך שימוש בשיטה הרטובה.
מדלין (Medellin),בעל מרקם סמיך,עשיר בטעמו ובעל החומציות המאוזנת,הוא מפורסם ביותר.
ארמניה ומניזלס (Armenia and Manizales) הם בעלי מרקם פחות סמיך ובעל פחות חומציות.
בוגוטה נחשב לאחד מסוגי הקפה הקולומביאני הטוב ביותר.הוא מכיל פחות חומציות ממדלין אך הוא עשיר וטעים כמוהו.
Quote
0