חפש
כל המוצרים
    תפריט Close
    • פונט גדול
    • פונט קריא
    • הדגשת קישורים
    • הדגשת מעבר tab
    • טקסט כהה, רקע בהיר
    • טקסט בהיר, רקע כהה
    • שחור לבן
    • מניעת הבהובים
    • סמן לבן גדול
    • סמן שחור גדול
    • שחזור הגדרות
    RSS

    פרסום בלוג 'נובמבר' '2016'

    קליית קפה- המדריך המלא לדרגות קלייה
    תגובות (1) קליית קפה- המדריך המלא לדרגות קלייה

    המדריך לקפה: דרגות קליית הקפה

    דרגת הקלייה של פולי הקפה מהווה גורם עיקרי וחשוב ביותר המשפיע על טעמו של הקפה שאתם שותים. במאמר זה נסביר על רמות הקלייה השונות, וכיצד הן משפיעות על טעמו של הקפה לאחר הטחינה.

    פולי קפה במצבם הטבעי הם ירוקים, בעלי ניחוח המזכיר עשבים וכמעט חסרי טעם לחלוטין.
    בהנחה והם נשמרי...