קפה ירוק אינדונזיה סומטרה מנדלינג סומטרה מנדלינג מתאפיין בטעמו המתוק והפירחוני. במקור, זרעי הקפה הראשונים שניטעו אינדונזיה בתחילת המאה ה 18 על ידי הקולוניות ההולנדים ששלטו באזור זה ועדיין גדלים פרא באזורים נרחבים וסביב העגמים הגדולים ואיזורי הולקנו של אינדונזיה. ערביקה
דרגת קליה מומלצת: Full City - טעמים דומיננטים: מתקתקות מתמשכת. - חומציות: נמוכה. - אופי:מעודן, שוקולדי בדרגת קליה כהה. - שיטת עיבוד: רטובה - גודל פולים: 17 - ציון: 1 |