פולי קפה Indonesia Baron Blue Java Specialty Coffee
חדש מסדרת ה Specialty Coffee מבית הקליה Caffe Barbera,
JAVA BLUE BARON GRAND CRU חד זני 100% רובוסטה אורגני.
BLUE BARON JAVA קפה עשיר בטעם וארומה המתאפיין בקרמה עשירה וסיומת מענגת
ה BLUE BARON JAVA הינו קפה מעורר הודות לרובוסטה העשירה ואם זאת מאחר וכל פול קפה
נבחר בקפידה באופן ידני, יובש ונשתף כראוי לקפה Specialty אינו גורם לתופעות קפאין גבוה
הנפוצות בדומה לרובוסה הנפוצה בתערובות קפה נחותות יותר.
מתאים להכנת משקאות קפה אספרסו וקפוצינו מאחר ומשתלב היטב גם עם משקאות מבוססי חלב לסוגיהם.
תכולה: 250 פולי קפה
על הקפה:
ארץ מקור: אינדונזיה JAVA
חוות הגידול: Baron, Srikandi
גובה הגידול: 600-800 מטר מעל פני הים
שיטת יבוש: בשמש (יבש)
קטיף: יוני - ספטמבר
תסיסה: 16-18 שעות
תנאי גידול: מוצל
סינון ואיסוף: ידני (Hand picked)
תעודות: אורגני, אקולוגי, סחר ישיר.
קלייה: קלייה איטית ארוכה 12 דקות ע"י דור שלישי של Barbera Maestro Roaster.
פולי קפה בארון בלו מכילים 100% קפה חד זני רובוסטה מחוות הגידול של קפה בַּרְבֵּרָה, באינדונזיה,
בקפה הספיישלטי של BARBERA משתמשים בפולי קפה מחוות גידול אורגניות בלבד, מגידולים בר-קיימא,
העומדים בתקנים ידידותים לסביבה השומרים על האדמה והחי.
כשאתה שותה את מפולי קפה הספיישלטי אתה לא רק נהנה מהקלייה המצויינת של קפה בַּרְבֵּרָה, אתה גם נהנה מקפה נקי וטהור אמיתי.
בנוסף אתה עוזר לפתח את שיטות הגידול האקולוגיות ועוזר לחקלאים לטפח ולחבק את שיטות הגידול האורגניות,
מונע את הריסת היערות ואת ריסוס היתר המקובל בעולם.
לאחר כל הנאמר נוסיף את הסובלנות, הניסיון ושיטת הקלייה האיטלקית המסורית האיטית ומקבלים קפה בעל טעם עשיר,
מענג ומספק הנוגע בכל חושי הטעם בכל כוס אספרסו BLUE BARON JAVA אורגני 100% רובוסטה.
100% רובוסטה אורגני
100% Specialty Coffee